Hoe glazen flessen gebruiken voor outdoor decoratie

Posted on: Posted by: Comments: 0

Hoe glazen flessen gebruiken voor outdoor decoratie

Decoración de exteriores con botellas de vidrio [FOTOS]

Waarom gooien glazen flessen als ze mooie outdoor decoratieelementen kunnen worden? Als u een terras of tuin heeft en u wilt versieren, kunt u de glazen flessen die u gebruikt om reclame te maken die een nieuwe lucht aan de buitenkant van uw huis zal geven, hergebruiken. Mis de fotogalerij niet met de beste ideeën voor het decoreren van exterieurs met glazen flessen.

Er zijn verschillende opties voor het decoreren van exterieurs met glazen flessen die afhankelijk zijn van uw vaardigheid met het ambachtelijke en doe-het-zelf, evenals de hoeveelheid flessen die u heeft en het type decoratie waar u naar op zoek bent.
We hebben een fotogalerij voorbereid met verschillende ideeën voor het kopiëren of ontwikkelen van uw creativiteit van hen en u kunt uw tuin of terras met glazen flessen versieren. Let op sommige van hen:

Vazen met glazen flessen: U kunt glazen flessen gebruiken, zoals buitentafelvazen ​​of ophangende vazen, die u kunt gebruiken om in buitenbijeenkomsten te versieren.

Planters met glazen flessen: gebruik flessen en glazen potjes om prachtige hangende planters te creëren met planten met druppel, muur of vloer, die een bijzondere aanraking geven aan de inrichting van uw terras of tuin. U kunt ze zelfs gebruiken om uw aromatische planten te planten.

Artistieke structuren met glazen flessen: als u een project iets groter wilt invoeren, vindt u in de fotogalerij verschillende structuren om de tuin te versieren, die een artistieke en decoratieve aanraking heeft die u van houdt, zoals tuin paddenstoelen, kunstwerken eigentijdse stijl, bomen met glazen flessen of fakkeltype decoraties voor de ingang.

Vogelbaden voor vogels: Met een glazen fles kunt u fantastische vogelsbaden maken om van een boom te hangen, waarmee u het milieu zal helpen, omdat u water aan deze kleine vogels brengt. In de galerij vindt u een aantal voorbeelden om te zien hoe ze gemaakt worden.

Modulair met glazen flessen: als u een glazen snijder heeft, kunt u fantastische modulaire glazen flessen en enkele ophangende elementen maken, zodat ze in de windwind als engelen klinken.

Buitenverlichting met glazen flessen: er zijn ook verschillende ideeën om glazen flessen als buitenlampen te gebruiken, waarmee u tijdens de zomernatten een donkere verlichting in uw buitenfeest kunt creëren.

Leave a Reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *